Kasutatakse jäätise ja kreemide jaoks õige maitse, värvi ja aroomi saamiseks.
Kergesti ja kiiresti segatav jäätisemassidega, samuti erinevat tüüpi kreemidega (puding jne). Seda lisatakse alati viimases tootmisetapis, mille tulemuseks on kvaliteetne ja täiuslik tarbimisvalmis toode. Annustamine alates 3%.
Koostisosad: suhkur, glükoosi-fruktoosi siirup, vesi, LÕSSIpulber, maitseained, vaniljelõhnaline etüülakohol 5%, magusaine E420, toiduvärv E150d, E160a, modifitseeritd tärklis E1422, stabilisaator E440, säilitusaine E202
Säilitada toatemperatuuril 0 kuni +20kraadi
Toitumisalane teave 100g tootes Energia300kcal/1273kJ, rasv0,42g,millest küllastunud 0,09g, süsivesikud 64,95g,millest suhkur 566,37g
valk 2,10g, sool 0,13g