KARAMELLI essents toiduvärvidega E150d, E102,E122, E133 0,5kg
Mõeldud toiduainete tootmiseks – mitte otsetarbimiseks
Koostisosad: Vesi, lõhna- ja maitseained, stabilisaator E415, toiduvärvid E150d, E102, E122, E133, happesuse regulaator E330, säilitusained E211, E202 NB! Toiduvärv E102 võib avaldada kahjulikku mõju laste aktiivsusele ja tähelepanuvõimele. Kasutamine: Kondiitritooted: 3–10 g/kg Jäätis: 1–3 g/kg (max 10 g/kg) Hoiustamine: Kuivas ja jahedas kohas (5–22 °C)
Toitumisalane teave (100 g): Energia: 900 kJ / 215 kcal Süsivesikud: <0,5 g (millest suhkrud <0,5 g) Rasv: <0,5 g (millest küllastunud <0,5 g) Valk: <0,5 g Kiudained: <0,5 g Sool: <0,1 g