Sõõrikute pulber CAKE DONUT MIX 25kg
Koostisosad: rikastatud NISUJAHU (NISUJAHU, kaltsium, niatsiin, raud, tiamiin), suhkur, taimeõli (rapsiseemned), lõssipulber, MUNAKOLLASE pulber, SOJAJAHU, kergitusained (dinaatriumdifosfaat, naatriumvesinikkarbonaat), sool, modifitseeritud tärklis (NISU), emulgaator (SOJA letsitiin), looduslik lõhna- ja maitseaine, stabilisaator (naatriumkarboksümetüültselluloos), looduslik sidruni lõhna- ja maitseaine.
Retsept:
2000 g Donut mix pulbrit
900 g vett
Valmistamisjuhend:
Koostisosade ettevalmistamine: Aseta kuivad koostisosad kaussi.
Segamine: Lisa vesi aeglaselt ühe minuti jooksul madalal kiirusel. Kraabi kausi servad ja sega keskmisel kiirusel veel 2 minutit, kuni tainas on ühtlane.
Taigna temperatuur: Hoia taigna temperatuur 23–24°C juures.
Kasutamine: Lase taignal seista 10 minutit. Kasuta ära 20 minuti jooksul pärast seda.
Praadimine: Prae kvaliteetses rasvas temperatuuril 185–190°C:
Rõngassõõrikud: 1 minut mõlemalt poolt.
Pallisõõrikud: 1,5–2 minutit mõlemalt poolt.