VAHUKOORESTABILISAATOR Trebon neutral 1kg
VAHUKOORESTABILISAATOR neutral /СТАБИЛИЗАТОР neutral /WHIPPED CREAM STABILIZER neutral
Retsept: 200g Trebon, 200g vett ja 1000 g vahukoort või taimsete rasvadega vahustatud toodet.
Valmistamisjuhend: Sega Trebon Plus Fresa 50-55 ºC veega. Lisa vahukreem, sega ja kasuta koheselt.
Koostisosad: Suhkur, Želatiin, lõssipulber, modifitseeritud tärklis (E-1414) ja sool. NB! VÕIB SISALDADA GLUTEENI, MUNA
Toitumisalane teave 100g tootes: Energia 1650kJ/394 kcal, süsivesikud 86g,millest suhkur 84g, tärklis 2g, rasvad 0,05g, millest küllastumatta rasvhapped 0,04g, transrasvad <1% , kiudained 0g, sool 0,20g